Menu
Chcesz napisać dobrą pracę?
Dobrze trafiłeś!

Opinie klientów

ID: 123202 Satysfakcja mieszkańców z obsługi i dzia... praca zaliczeniowa / 2 str. / ADMINISTRACJA / zakończone: 2024-06-20 ZREALIZOWANE
Zlecenie realizował:AnnaJ.U
Ocena klienta na temat redaktora
10/10
Komentarz klienta:

Polecam!

Ocena redaktora na temat klienta
n/d
Komentarz redaktora:

ID: 123194 terminologia i słownictwo wojskowo opera... praca zaliczeniowa / 10 str. / BEZPIECZEŃSTWO NARODOWE / zakończone: 2024-06-19 ZREALIZOWANE
Zlecenie realizował:eMeczKa
Ocena klienta na temat redaktora
10/10
Komentarz klienta:

wykonana przed terminem, bardzo dobra merytorycznie i wyglądowo praca

Ocena redaktora na temat klienta
n/d
Komentarz redaktora:

ID: 123187 Dokonaj oceny jakościowej odnośnie bezpi... esej / 2 str. / INNA / zakończone: 2024-06-18 ZREALIZOWANE
Zlecenie realizował:Moniiik
Ocena klienta na temat redaktora
n/d
Komentarz klienta:

Ocena redaktora na temat klienta
10/10
Komentarz redaktora:

Dziękuję za współpracę i Pozdrawiam!

ID: 123148 recenzja artykułu z pedagogiki porównawc... recenzja / 3 str. / PEDAGOGIKA / zakończone: 2024-06-16 ZREALIZOWANE
Zlecenie realizował:AnnaJ.U
Ocena klienta na temat redaktora
10/10
Komentarz klienta:

Wszystko super

Ocena redaktora na temat klienta
n/d
Komentarz redaktora:

ID: 123146 Konspekt konspekt / 1 str. / PSYCHOLOGIA / zakończone: 2024-06-18 ZREALIZOWANE
Zlecenie realizował:Eteuke
Ocena klienta na temat redaktora
10/10
Komentarz klienta:

Szybko

Ocena redaktora na temat klienta
n/d
Komentarz redaktora:

ID: 123140 Temat zlecenia został ukryty przez klienta esej / 4 str. / FILOZOFIA / zakończone: 2024-06-18 ZREALIZOWANE
Zlecenie realizował:Pisarka777
Ocena klienta na temat redaktora
10/10
Komentarz klienta:

Esej świetnie napisany.

Ocena redaktora na temat klienta
n/d
Komentarz redaktora:

ID: 123128 Zbiór zadań praca zaliczeniowa / 10 str. / FIZYKA / zakończone: 2024-06-18 ZREALIZOWANE
Zlecenie realizował:Moniiik
Ocena klienta na temat redaktora
10/10
Komentarz klienta:

Szybka realizacja. Profesjonalne opracowanie

Ocena redaktora na temat klienta
10/10
Komentarz redaktora:

Dziękuję za współprace i Pozdrawiam!

ID: 123120 Warsztat pracy nauczyciela praca dyplomowa / 16 str. / PEDAGOGIKA / zakończone: 2024-06-20 ZREALIZOWANE
Zlecenie realizował:katyr
Ocena klienta na temat redaktora
10/10
Komentarz klienta:

Profesjonalne podejście do realizacji zadania. Brawo !

Ocena redaktora na temat klienta
n/d
Komentarz redaktora:

ID: 123100 Opieka pielęgniarska nad pacjentem po us... praca licencjacka / 2 str. / PIELĘGNIARSTWO / zakończone: 2024-06-16 ZREALIZOWANE
Zlecenie realizował:RedaktorM
Ocena klienta na temat redaktora
n/d
Komentarz klienta:

Ocena redaktora na temat klienta
10/10
Komentarz redaktora:

ok

ID: 123098 Obowiązki Policji wobec mieszkańców Nowe... praca licencjacka / 44 str. / BEZPIECZEŃSTWO NARODOWE / zakończone: 2024-06-21 ZREALIZOWANE
Zlecenie realizował:Moniiik
Ocena klienta na temat redaktora
10/10
Komentarz klienta:

Najlepszy redaktor ! Terminowość oraz Znakomicie napisana praca

Ocena redaktora na temat klienta
10/10
Komentarz redaktora:

Dziękuję za współprace i Pozdrawiam!

Logowanie do systemu

Zaloguj nie pamiętam hasła (proszę o przypomnienie)
Temat*


Treść wiadomości*
maksymalnie 1000 znaków

   *- pola obowiązkowe

Przypomnienie hasła - wpisz adres e-mail podany podczas rejestracji.

Hasło zostanie wysłane na podany adres e-mail.
Wyślij

Cieszymy się, iż chcesz dołączyć do naszego grona. Aby kontynuować rejestrację podaj swój adres email. Wyślemy na niego kod weryfikacyjny. Wpisz go celem potwierdzenia.

Wyślij
Załóż konto i zaczekaj na oferty naszych redaktorów.
Wycena w mniej niż 1 minutę
Samoczynne wylogowanie nastąpi po sekundach.
Czy na pewno chcesz zmienić zlecenie ?

Zmiana zlecenia spowoduje:
1. zmianę statusu zlecenia na czekamy na oferty
2. usunięcie wszystkich ofert złożonych przez redaktorów na realizację tego zlecenia.
Po zmianie szczegółów zlecenia będziesz musiał zaczekać na nowe oferty realizacji od redaktorów.

Czy na pewno chesz anulować zlecenie?

Anulowanie zlecenia spowoduje:
1. zmianę statusu zlecenia na usunięte
2. usunięcie wszystkich ofert złożonych przez redaktorów na realizację tego zlecenia.

Wypłać środki

Aby wypłacić środki prosimy podać następujące dane:
 

Imię i Nazwisko
Numer konta bankowego


Przelew kwoty: zł zostanie wysłany na wskazane konto w ciągu 3-4 dni roboczych.

Zamów pracę
Strona ta używa plików cookies do prawidłowego działania serwisu i w celach reklamowy. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w naszej Polityce prywatności. Czytaj więcej. Zgadzam się